Till innehållet | Bläddra bland initiativ | Hjälp | Skriv ut

Vapaat yleisövuorot Heinäpään jalkapallohalliin

Uleåborg Invånarinitiativ
Publicerad 
7.3.2019
Skickad till kommunen 
7.3.2019
Skickad till kommunen 
7.3.2019

Initiativets innehåll

Heinäpäässä sijaitseva jalkapallohalli on saatava tehokkaampaan käyttöön varaamattomien ja peruttujen vuorojen osalta. Hallissa on usein koululaisten loma-aikoina ja iltapäivisin varaamattomia vuoroja. Nämä kaikki ns. tyhjät ajat tulisi ottaa käyttöön vapaina yleisövuoroina, joilla kaikki halukkaat pystyisivät hyödyntämään erinomaisia harjoitteluolosuhteita. Samoin vuorot, jotka seurat eri syistä peruvat tulisi välittömästi merkitä vapaiksi yleisövuoroiksi. Tämä tulee kyseeseen niissä tilanteissa, joissa halli on kokonaan tyhjillään tai varattuna on ainoastaan 1-2 lohkoa.

Nykyisessä toimintatavassa hallissa paikalla oleva henkilökunta sammuttaa kenttäalueen valot, mikäli siellä ei ole varattua vuoroa, ja täten estää harjoittelun hallissa.

Vapaat vuorot tulisi saattaa reaaliaikaisesti näkyville vaikkapa Liikkuva Oulu Facebook-sivuille ja Heinäpään jalkapallohallin nettisivuille.

Tätä erinomaista jalkapallohallia ei nykyisellä toimintatavalla hyödynnetä maksimaalisesti harrastajien käyttöön, nimenomaan omatoimisen harjoittelun kannalta.

Ansvarsperson

Arto Hellsten

Uleåborg


Beställ meddelande