Till innehållet | Bläddra bland initiativ | Hjälp | Skriv ut

Kouvolan Marjoniemen koirapuiston valaisu

Kouvola Invånarinitiativ
Publicerad 
5.10.2018
Skickad till kommunen 
10.10.2018
Kommunens svar 
1.11.2018
Kommunens svar 
1.11.2018

Kommunens svar

Vallitsevan taloustilanteen takia Marjoniemen koirapuiston valaistuksen kehitys ei tällä hetkellä ole ajankohtaista. Koirapuiston länsipuolelle suunnitteilla olevan Kymenlaaksontien jatkeen suunnitelmien edetessä asiaa voidaan tarkastella uudestaan.

Antti Nyberg
rakennuttajapäällikkö

Bilagor

Initiativets innehåll

Hei! Keskustassa asuvana koiranomistajana olen kiinnittänyt huomiota siihen, että läheistä Marjoniemen koirapuistoa/-aitausta terveyskeskuksen takana on käytännössä mahdoton käyttää pimeän tultua, koska siellä ei ole minkäänlaista valaistusta.

Puisto pimenee jo tähän aikaan vuodesta, lokakuun alussa, noin kello 19.30. Pimeän tultua aitauksessa ei ole turvallista ulkoiluttaa toisilleen vieraita koiria. Kesäisin aitauksen käyttö on mahdollista iltaisin huomattavasti pidempään, kun valoa riittää.

ESITYS: Voisiko terveyskeskusrakennuksen takana olevaa hiekkatietä valaiseviin valopylväisiin kiinnittää (tarpeeksi tehokkaat) valot/valonheittimet, jotka osoittaisivat koirapuiston suuntaan ja antaisivat mahdollisuuden käyttää puistoa myös pimeinä syys- ja talvi-iltoina? Valot voisivat syttyä hämäräkytkimellä ja sammua esimerkiksi kello 22, minkä jälkeen puiston käyttöaste ei varmaankaan ole kovin suuri.

Koska valopylväät ja sähköt ovat paikalla jo valmiina, en usko vaivan tai kustannusten muodostuvan kovin suuriksi. Luulen, että lisäkseni muutkin alueen koiraihmiset arvostaisivat puiston valaisemista.

Kiitos, jos harkitsette asiaa!

Tilläggsuppgifter för initiativet

Ansvarsperson

Ansvarspersonens namn är inte offentligt.