Sisältöön | Selaa aloitteita | Ohje | Tulosta

Itsenäisesti asuvien vammaispalveluiden asiakkaille tukipiste

Tampere Kuntalaisaloite
Julkaistu 
21.3.2019
Kerää osallistujia
Lähetetty kuntaan 
26.3.2019
Lähetetty kuntaan 
26.3.2019

Aloitteen sisältö

Ehdottaisin että vammaisille jotka asuu itsenäisesti ja ovat vammaispalvelun asiakkaita järjestettäisiin tukipiste jossa yksi työntekijä järjestäisi asiakkaille tekemistä sekä tapahtumia arki-iltana sekä viikonloppuisin. Tämä antaisi asiakkaille aktiviteettiä ettei heidän tarvitsisi olla yksin kotona.

Esimerkkinä voin antaa hyvästä kokemuksesta: kun asuin Lahdessa jossa vammaispalvelut järjestää PHHKY (Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtmä) niin heilä on tukipiste itsenäisesti asuville vammaispalvelun asiakkaille ja he järjesti paljon tapahtumia ja tekemistä ettei mun tarvinnut olla kotona. Moni asiakkaista osallistui toimintaan ja määrä on kokoajan kasvussa. Samalla sain tutustuin muihin ja sain uusia ystäviä joiden kanssa keskustelen vieläkin vaikka asun nykyään Tampereella.

Ehdottaisin että tämän palvelun voisi toteuttaa Tampereen kaupunki tai PSHP (Pirkanmaan sairaanhoitopiiri). Tai molemmat toteuttaisi tämän yhteistyössä.

Vastuuhenkilö

Antti Laaksonen

Tampere


Osallistu aloitteeseen

Aloitteeseen ei voi enää osallistua, koska se on jo lähetetty kuntaan.

Osallistu aloitteeseen

Aloitteeseen ei voi enää osallistua, koska se on jo lähetetty kuntaan.
1 Osallistunutta

Osallistuja

1

Kuvaajassa näytetään vain Kuntalaisaloite.fi-palvelussa kerätyt kannatusilmoitukset. Kuvaaja päivittyy vuorokauden vaihtuessa.
Voit upottaa kuvaajan omille verkkosivuillesi täältä.