Sisältöön | Selaa aloitteita | Ohje | Tulosta

Kauhavan kaupungin uudeksi nimeksi Härmä

Kauhava Kuntalaisaloite
Julkaistu 
12.2.2019
Kerää osallistujia
Lähetetty kuntaan 
Kerää osallistujia

Aloitteen sisältö

Esitämme Kauhavan kaupungin valtuustolle, että kaupungin uudeksi nimeksi tulee Härmä.

Uusien ja jo olemassa olevien asukkaiden ja yritysten saaminen ja pitäminen Kauhavalla on kaupunkimme tulevaisuuden tärkein tavoite. Alueen vetovoiman kasvattamiseksi kaupunkimme markkinointi pitää miettiä uudelleen.

Härmissä sijaitsevat valtatie 19:n lähettyvillä mm. kaupunkimme ylivoimaisesti suurin yhteisöveron maksaja MSK Group, Härmän Kylpylä, Suomen paras huvipuisto PowerPark, jonka vaikutukset ulottuvat jopa Suomen ja Ruotsin väliseen laivaliikenteeseen, Härmän ravirata, sekä lukuisia merkittäviä ja työllistäviä teollisuusyrityksiä. Suomalaiset käyttävät ulkomailla matkustaessaan Suomesta nimitystä Härmä. Härmä on laajasti tunnettu, maineikas ja perinteikäs nimi, joka mahdollistaa uuden ja positiivisen markkinointistrategian toteuttamisen kaupunkimme elinvoimaisuuden ja vetovoimaisuuden vahvistamiseksi. Sanan Härmä ympärille on mahdollista luoda vahva brändi. Ehdotammekin, että Kauhavan nimeksi muutetaan Härmä.

Vastuuhenkilö

Osallistujat

261

Kuvaajassa näytetään vain Kuntalaisaloite.fi-palvelussa kerätyt kannatusilmoitukset. Kuvaaja päivittyy vuorokauden vaihtuessa.
Voit upottaa kuvaajan omille verkkosivuillesi täältä.