Sisältöön | Selaa aloitteita | Ohje | Tulosta

Raahe Yrittäjäystävällisin kunta - Yritysten sijoittuminen Raaheen

Raahe Kuntalaisaloite
Julkaistu 
6.2.2019
Lähetetty kuntaan 
6.2.2019
Lähetetty kuntaan 
6.2.2019

Aloitteen sisältö

Raahe tavoittelee yrittäjäystävällisintä kuntaa 2019! Tavoite on hyvä ! Se toki vaatii monenlaisia toimenpiteitä eikä tämä aloite kata kaikkea! Raahessa on nyt hyvät mahdollisuudet tarjota yrityksille hyviä sijoituspaikkoja. Esimerkiksi ns Tokolan teollisuusalue . Nyt täytyisi mielestäni tuoda isot faktat esille.
Logistiikka, Liikenneyhteydet: Satamat, 8 Tie jonka luokitus kasvoi , Malmitie
Rautatie - ihan teollisuusalueen nurkalle. Kuljetusyrityksiä , Satamasta säännöllinen liikenne. Talousalueen isot käynnistyneet ja käynnistyvät hankkeet.
Metalliin liittyvää raaka-ainetta - osaamista jne on saatavilla , Energiaa - lämmön ja sähkön muodossa, Juuri on käynnistymässä hanke SSAB:lle tulevan 110 Kv linjan uudistamisesta! Ammattiin valmistavaa koulutusta jne jne . MM nämä asiat tulisi brändätä oikein . Tokolan teollisalue on tietysti hyvä nimi - ulkopuoliselle se ei juuri kerro - Iskevä nimi jonka ulkopuolinenkin havannoi ja yhdistää. Myös tonttien hinnat tulisi kohtuullistaa ja suhteuttaa mitä lähialueille vastaavista pyydetään. Korostan vielä että aihe on laaja ja kauaskantoinen , katsottava vuosien päähän!

Aloitteen lisätiedot

Vastuuhenkilö

Osmo Tuomikoski

Raahe


Tilaa sähköpostitiedotteet