Sisältöön | Selaa aloitteita | Ohje | Tulosta

Heinolan kulttuurisen hyvinvoinnin kehittäminen

Heinola Kuntalaisaloite
Julkaistu 
13.9.2018
Kerää osallistujia
Lähetetty kuntaan 
Kerää osallistujia

Aloitteen sisältö

Kuntalaisaloite kulttuuritilojen toteuttamiseksi Heinolaan ja kulttuurisen yhteistyön kehittämiseksi.

Taustaa:

Heinolan kaupunki kaipaa nykyistä laajempaa kulttuuri- ja taidetyön koordinointia sekä yhteistyötä ja näihin panostamista kehittääkseen elävää kaupunkikulttuuria ja saavuttaakseen sen myötä lisääntyvää monialaista hyvinvointia. Kulttuurinen hyvinvointi parantaa niin kuntalaisten kuin kesäasukkaidenkin elämänlaatua ja lisää Heinolan vetovoimaa niin vierailukohteena kuin mahdollisena asuinpaikkana.

Kaupungin ja eri kulttuuriyhdistysten ja -yhteisöjen toimintaa parantaisi suuntaus, jolla kunta mahdollistaa sopivia tiloja, aitoa tukea ja yhteistyötä kuntalaisten ikäkaaren kattavaan harrastamiseen, yhteisöllisyyteen, yksittäiseen taiteilijatyöhön, näyttelyihin, galleriatoimintaan, konsertteihin, kansalliseen/kansainväliseen residenssimahdollisuuteen, tapahtumiin jne.

Uudenlaisella yhteistyöllä, palveluiden muotoilulla ja asenneilmapiirillä kulttuurin rikastava ja yleistä viihtyvyyttä ja hyvinvointia lisäävä toiminta saadaan valjastettua suotuisan kaupunkikehityksen toteuttamiseen.

Vastuuhenkilö

Vastuuhenkilö ei ole julkaissut nimeään.

Ota yhteyttä aloitteen vastuuhenkilöön

Osallistujat

11

Kuvaajassa näytetään vain Kuntalaisaloite.fi-palvelussa kerätyt kannatusilmoitukset. Kuvaaja päivittyy vuorokauden vaihtuessa.
Voit upottaa kuvaajan omille verkkosivuillesi täältä.