Sisältöön | Selaa aloitteita | Ohje | Tulosta

Tillinmäen katu- ja kunnallistekniikan uusiminen tulee saattaa loppuun

Espoo Kuntalaisaloite
Julkaistu 
7.8.2018
Kerää osallistujia
Lähetetty kuntaan 
15.9.2018
Lähetetty kuntaan 
15.9.2018

Aloitteen sisältö

Tillinmäen katu- ja kuunnallistekniikan uusiminen aloitettiin reilut viisi vuotta sitten. Ensimmäisen kolmen vuoden aikana uusittiin Tillintien urheilukentän mäki, Vesipirtintie ja Katajalaaksontien urheilukentän alapuoli, yhteensä reilut 300 metriä.

Tämän jälkeen uusimistyö jatkui reippaasti ympäri Tillinmäkeä, kunnes viimeisenä vuotena toteutettiin Tillinrinteen osuus, noin vuosi sitten. Työt päätettiin tähän ja jo huonoon kuntoon menneet Pirttitie ja Pirttikuja jätettiin uusimatta. Teiden kuntoa ovat viime viikkoina rasittaneet myös valokuitukaapelityöt ja nyt tiet ovat todella surkeassa kunnossa, pyöräileminen jopa vaarallista kuoppien ja irtohiekan vuoksi. Myös ojat ovat lähes tukossa.

Me jo usean vuoden näistä häiriöistä kärsineet asukkaat pidämme kohtuuttomana, että useamman kilometrin työt on keskeytetty ja vaadimme pikaisesti töiden loppuun saattamista Pirttitien ja Pirttikujan noin 200 metrin osalta.

Liitteet

Vastuuhenkilö

Leo Rönnberg

Espoo


Osallistu aloitteeseen

Aloitteeseen ei voi enää osallistua, koska se on jo lähetetty kuntaan.

Osallistu aloitteeseen

Aloitteeseen ei voi enää osallistua, koska se on jo lähetetty kuntaan.
97 Osallistunutta

Osallistujat

97

Kuvaajassa näytetään vain Kuntalaisaloite.fi-palvelussa kerätyt kannatusilmoitukset. Kuvaaja päivittyy vuorokauden vaihtuessa.
Voit upottaa kuvaajan omille verkkosivuillesi täältä.