Sisältöön | Selaa aloitteita | Ohje | Tulosta

Ilmoitustauluja kaupungille

Ylivieska Kuntalaisaloite
Julkaistu 
11.7.2018
Lähetetty kuntaan 
12.7.2018
Kunnan vastaus 
2.11.2018
Kunnan vastaus 
2.11.2018

Kunnan vastaus

Valitettavasti julkisten ilmoitustaulujen aika alkaa olla ohi. Kaikki toiminnat ovat siirtymässä/siirtyneet yhä enenevässä määrin digiaikaan eli sähköisiin järjestelmiin. Kaupunki ilmoittaa pääsääntöisesti viralliset kuulutukset omilla nettisivuillaan. Kaupungintalon ilmoitustaululla on ainoastaan muiden viranomaisten, kuten POP ELY:n ja AVI:n ilmoitukset/kuulutukset.

Ilmoitustaulu tarvitsee henkilön, joka pitää sitä yllä. Tällaisia resursseja kaupungilla ei ole. Ilmoitustaulua paremmin toimii kaupungissa vielä kolme kertaa viikossa ilmestyvä paikallislehti ja kerran viikossa ilmestyvä ilmaisjakelulehti.

Aloitteen sisältö

Hei!

Toivoisin että kaupunki järjestäsi Ylivieskan ydinkeskustaan muutaman ns ilmoitustaulun, johon kuntalaiset ja järjestöt saisivat jättää omia ilmoituksiaan esimerkiksi tapahtumista. Jos ilkivaltaa pelätään, voisi ilmoitustaulu olla lasin alla ja ilmoituksen voisi jättää esimerkiksi kaupungin talolle, josta ilmoitukset vietäisi ilmoitustaululle. Nykyäänkin on paljon ihmisiä, joita netin ilmoitukset eivät tavoita, mutta kaupunkiympäristössä ilmoituksia kyllä huomataan. Kiitos!

Aloitteen lisätiedot

Vastuuhenkilö

Heli Virta

Ylivieska