Sisältöön | Selaa aloitteita | Ohje | Tulosta

Bussilinja Niipperistä Matinkylään

Espoo Kuntalaisaloite
Julkaistu 
9.7.2018
Kerää osallistujia
Lähetetty kuntaan 
Kerää osallistujia

Aloitteen sisältö

Me Niipperin asukkaat olemme toivoneet jo vuosia suoraa bussilinjaa Niipperistä Matinkylään! Isossa omenassa on hyvät ostosmahdollisuudet ja siksi monet haluaisivat päästä sinne!
Tällä hetkellä meillä ei ole suoraa bussilinjaa sinne ja vaihto on osoittautunut suureksi ongelmaksi vanhuksille, lapsille ja muille henkilöille! Hsl ja Espoo ei voi olettaa että kaikille bussivaihto on niin helppo tehtävä ja jokainen on kyvyllinen juoksemaan kiireelliseen vaihtoon tai olemaan niin tarkka että tietää tarkkaan millä pysäkillä jäädä ja mihin vaihtaa sekä milloin! Myöskin vaihto on raskas ja monet eivät siksi jaksa mennä vaihdollisilla reiteillä! Matka kestää myös näin odotusaikoineen ja pitkine linjoineen kauan!
Metro on vihdoin saatu liikkeelle, joten nyt on aika keskittyä Pohjois-Espoon joukkoliikenteeseen—se ei valitettavasti tällä hetkellä ole nykyiselle volyymille riittävää ja se on asukas- ja kulkijamääristä vuosia jäljessä! Vaadimme vain yhtä uutta bussilinjaa, enkä nää tätä toivetta ylitsepääsemättömän suurena toteuttaa.
Joku toimiva ja kannattava reittivaihtoehto täytyy näinkin isosta kaupungista löytyä!
Ihmiset täällä päin haluaisivat luottaa julkisiin ja käyttää julkisia sekä luopua autosta, muttei se tällä hetkellä ole erittäin valitettavasti mahdollista! Mutta mm. lapsilla ja vanhuksilla ei välttämättä edes ole mahdollisuutta autoon, joten tämänkin vuoksi toimivat bussilinjat ovat erittäin tärkeitä!
Montako vuotta pitää vielä odottaa kyseistä linjaa? Voisimmeko jo vihdoin saada tarvitsemamme linjan?

Aloitteen lisätiedot

Vastuuhenkilö

Vastuuhenkilö ei ole julkaissut nimeään.

Ota yhteyttä aloitteen vastuuhenkilöön

Osallistu aloitteeseen

157 Osallistunutta
107 kerätty tässä palvelussa, joista
101 kunnan asukasta
67 nimeä julkaistu palvelussa
50 nimeä lisäksi kerätty muualla

Osallistujat

157
107 kerätty tässä palvelussa, joista
101 kunnan asukasta
67 nimeä julkaistu palvelussa
50 nimeä lisäksi kerätty muualla

Kuvaajassa näytetään vain Kuntalaisaloite.fi-palvelussa kerätyt kannatusilmoitukset. Kuvaaja päivittyy vuorokauden vaihtuessa.
Voit upottaa kuvaajan omille verkkosivuillesi täältä.