Sisältöön | Selaa aloitteita | Ohje | Tulosta

Suomen suurin lippu

Hamina Kuntalaisaloite
Julkaistu 
11.3.2018
Kerää osallistujia
Lähetetty kuntaan 
13.9.2018
Kunnan vastaus 
12.10.2018
Kunnan vastaus 
12.10.2018

Kunnan vastaus

Haminan Lippumaailma-hankkeesta on tehty myös melko samansisältöinen valtuustoaloite kuin tämä kuntalaisaloite. Haminan kaupunginhallitus antoi vastauksensa valtuustoaloitteeseen 10.9.2018. Pöytäkirjanote vastauksen liitteenä.

Kaupunginhallitus toteaa, että Haminan Lippumaailma hanketta jatketaan suunnitellusti.
Peruspalvelujen rahoitus ja nykyisten työpaikkojen säilyminen ja uusien luominen edellyttävät uusia avauksia ja kaupungin arvojen (asukas- ja yrityslähtöisyys, rohkeus ja tulevaisuuslähtöisyys) mukaista toimintaa.

Monipuolinen kansalaiskeskustelu uusista hankkeista on todiste siitä, että haminalaiset kokevat kaupungin omakseen. Julkinen keskustelu Haminan Lippumaailmasta ja siihen liittyvästä suurlipusta on nähtävä yleisenä kiinnostuksena hankkeesta ja se palvelee Haminan kaupungin markkinointia.

Liitteet

Aloitteen sisältö

Me kuntalaiset haluamme että kallis hanke laitetaan jäihin...niin kauan kuin kouluja uhataan lopettaa tai palvelujen laatua heikennetään , lippua ei tule pystyttää verorahoilla..tällaiselle hullutukselle on kertakaikkiaan tehtävä loppu!! rahat tarvitaan nyt koulujen ylläpitämiseksi ja vanhusten ja lasten hyvään ja turvalliseen elämään..sisäilma ongelmat saatava korjattua..näihin asioihin vedoten lippu hankkeesta on luovuttava ja veronmaksajia kuunneltava

Aloitteen lisätiedot

Vastuuhenkilö

vesa karhunen

Hamina


Osallistu aloitteeseen

Aloitteeseen ei voi enää osallistua, koska se on jo lähetetty kuntaan.

Osallistu aloitteeseen

Aloitteeseen ei voi enää osallistua, koska se on jo lähetetty kuntaan.
192 Osallistunutta

Osallistujat

192

Kuvaajassa näytetään vain Kuntalaisaloite.fi-palvelussa kerätyt kannatusilmoitukset. Kuvaaja päivittyy vuorokauden vaihtuessa.
Voit upottaa kuvaajan omille verkkosivuillesi täältä.