Sisältöön | Selaa aloitteita | Ohje | Tulosta

Eurajoki tarvitsee säännöllisesti ilmestyvää kunnan tiedotuslehteä.

Eurajoki Kuntalaisaloite
Julkaistu 
3.3.2018
Kerää osallistujia
Lähetetty kuntaan 
Kerää osallistujia

Aloitteen sisältö

Ennen kuntien yhdistymistä Luvialla ilmestyi kunnan toimittama ilmoituslehtinen. Se ilmestyi noin 10-12 kertaa vuodessa.

Lehtisen sisältönä oli kunnan järjestämistä tapahtumista mainoksia ja virallisia ilmoituksia sekä kuulutuksia. Myös yhdistyksillä, paikallisilla yrityksillä sekä yksityisillä kuntalaisilla oli mahdollisuus julkaista siinä omia ilmoituksiaan. Kunnan mestaruuskilpailujen tuloksia oli mielenkiintoista lukea kyseisestä aviisista puhumattakaan koulun jakamien stipendien saajista.

Lehti julkaistiin kunnan toimesta. Ymmärrän, ettei se ole kunnan ydintoimintaa, mutta kun kuntalaiset ovat tietoisia kunnan asioista ja tapahtumista, lisääntyy kuntalaisten tyytyväisyys asua Eurajoella.

Tiedän, että asioista tiedotetaan kunnan hyvillä ja selvillä nettisivuilla, mutta väitänpä, ettei kukaan käy säännöllisesti selailemassa sivuja vain sen takia, että jos nyt siellä sattuisi olemaan jotain mielenkiintoista. Lehtisen lukaisee vartissa läpi ja siitä voi poimia mieleenkiintoiset asiat talteen.

Lehtistä voisi tehdä vaikka Eurajoen nuorten työpaja.

Nyt, kun on eletty vuosi yhdistyneessä kunnassa, koen, että tiedotus kunnan sisällä on selvästi heikentynyt. Toivottavasti saamme tiedotuslehtisen takaisin.

Vastuuhenkilö

Osallistujat

64

Kuvaajassa näytetään vain Kuntalaisaloite.fi-palvelussa kerätyt kannatusilmoitukset. Kuvaaja päivittyy vuorokauden vaihtuessa.
Voit upottaa kuvaajan omille verkkosivuillesi täältä.