Sisältöön | Selaa aloitteita | Ohje | Tulosta

Luvian Kunnantalosta toimintakeskus

Eurajoki Kuntalaisaloite
Julkaistu 
8.1.2018
Kerää osallistujia
Lähetetty kuntaan 
24.1.2018
Lähetetty kuntaan 
24.1.2018

Aloitteen sisältö

Eurajoen kunnan Luvian kylässä on hyvä mahdollisuudet joukkueurheilulajien harrastamiseen. Kuitenkin on myös kuntalaisia, jotka harrastavat jotain muuta ja tiloja pienryhmäpohjaiselle harrastustoiminnalle on vaikea löytää. Kevättalvella tilanne on vieläkin vaikeampi, sillä Tasalan peilisali on ymmärrettävästi teatteriproduktion käytössä.

Ehdotamme, että nyt tyhjänä oleva kunnantalo elpyisi kuntalaisten harrastusten keskukseksi; toimitaloksi. Huoneita voisi käyttää opintoryhmien kokoontumiseen esim kieltenopiskeluun tai vaikka pienoismallien kokoamiseen. Valtuustosalista saisi hyvän tilan esim tanssituntien, kehonhuollon tai muun sellaiseen tilaan sopivan harrastuksen pitoon. Tiloja todennäköisesti voisi myös vuokrata kansalaisopistolle. Entisistä työhuoneista saisi vuokralle annettavaksi toimistohotelleja.

Kahviotilasta voisi tulla "olohuone", jonne voisi pistäytyä kuulumisia vaihtamaan ikään katsomatta. Kunnantalo on keskustan tuttu maamerkki ja siten mitä sopivin tila kuntalaisten virkistyskäyttöön.

Aloitteen lisätiedot

Vastuuhenkilö

Hannele Aaltonen

Eurajoki


Osallistu aloitteeseen

Aloitteeseen ei voi enää osallistua, koska se on jo lähetetty kuntaan.

Osallistu aloitteeseen

Aloitteeseen ei voi enää osallistua, koska se on jo lähetetty kuntaan.
52 Osallistunutta

Osallistujat

52

Kuvaajassa näytetään vain Kuntalaisaloite.fi-palvelussa kerätyt kannatusilmoitukset. Kuvaaja päivittyy vuorokauden vaihtuessa.
Voit upottaa kuvaajan omille verkkosivuillesi täältä.