Sisältöön | Selaa aloitteita | Ohje | Tulosta

Maastopyöräilyreitti Kurenalan keskustan alueelle sekä yhdyslenkki jyrkkäkosken maastoon

Pudasjärvi Kuntalaisaloite
Julkaistu 
12.7.2017
Kerää osallistujia
Lähetetty kuntaan 
Kerää osallistujia

Aloitteen sisältö

Tarvitsisimme maastopyöräilyreitistön tähän Kurenalan keskustaan ja linkityksen jyrkkäkosken maastoon. Pudasjärvellä ja tässä keskustan alueella on paljon maastopyöräilijöitä ja nyt on tullut vielä uutena nämä Fatbiket, joilla halutaan ajamaa maastossa ja lähimmät maastot ovat Syötteellä. Mikäli tähän keskustaan tehdään reitit niin uskon että käyttäjiä on. Jyrkkäkoskella on mahdollisuus ajaa jonkin verran, mutta maastopyörällä ajamiseen tarvitaan pitempiä lenkkejä ja vaihtelevaa maastoa, eikä mielellään asvalttia. Voisiko maastopyöräreiteissä kesällä hyödyntää jo olemassa olevia hiihtoreittejä. Siltojen tekeminen auttaa myös talvella latuverkoston pitempiaikaista käyttöä. Keskustan puolella voisi miettiä myös reittiä kohti Kongasjärveä mustanlammen hiihtoreitin kautta.

Uskon että Liikuntatoimella löytyy tähän asiaan tietotaitoa ja toivottavasti myös halukkuutta kehittää paikallisten liikuntamahdollisuuksia

Vastuuhenkilö

Osallistujat

55

Kuvaajassa näytetään vain Kuntalaisaloite.fi-palvelussa kerätyt kannatusilmoitukset. Kuvaaja päivittyy vuorokauden vaihtuessa.
Voit upottaa kuvaajan omille verkkosivuillesi täältä.