Sisältöön | Selaa aloitteita | Ohje | Tulosta

tuohitien läpiajoliikenteen kieltäminen

Eurajoki Kuntalaisaloite
Julkaistu 
11.3.2017
Lähetetty kuntaan 
16.3.2017
Lähetetty kuntaan 
16.3.2017

Aloitteen sisältö

Eurajoen keskustan tuohitiellä ja kaivettulantiellä on paljon läpiajoliikennettä myllärintieltä kirkkotielle, joka aiheuttaa vaaratilanteita kouluun meneville ja sieltä poistuville lapsille.
Tämä läpiajoliikenne aiheutuu liikenne virtana myllärintieltä kirkkotielle. Tätä pidetään "oikoreittinä" keskustaan ja kirkkotielle ja samalla vältetään keskustaan mennessä yksi hidastetöyssy.
Autot kurvaavat myllärintieltä melko suurella nopeudella suoraan tuohitielle joka on pihatie ja jossa kulkee paljon koululaisia. Tämä on suuri riski lastenkoulumatkalla kun siihen lisätään töihin kiiruhtava läpiajoliikenne.
Estetään tien käyttö läpiajoliikenteeltä ja pistetään autot kulkemaan myllärintietä kirkkotielle asti johon liikennevirta on varmasti alunperin tarkoitettukin. Tällä hetkellä aiheutetaan aivan turhia vaaratilanteita sallimalla autojen käyttää läpiajoliikenteeseen pihatietä jossa kulkee päivittäin kymmeniä lapsia kouluun.
Sallitaan tuohitielle ja kaivettulantielle vain pihaanajo liikenne ja estetään läpiajo kieltomerkein myllärintieltä ja kirkkotieltä.

Aloitteen lisätiedot

Vastuuhenkilö

Vastuuhenkilötiedot poistuvat, kun aloitteen toimittamisesta kuntaan on kulunut vuosi.

Tilaa sähköpostitiedotteet