Sisältöön | Selaa aloitteita | Ohje | Tulosta

KUNTA OLEMME ME -ideailta

Vesilahti Kuntalaisaloite
Julkaistu 
2.11.2013
Kerää osallistujia
Lähetetty kuntaan 
13.11.2013
Lähetetty kuntaan 
13.11.2013

Aloitteen sisältö


Aloitteen tarkoituksena on, että Vesilahden kunta järjestäisi kaikille ja kaikenikäisille kuntalaisille avoimen KUNTA OLEMME ME -Ideaillan, jossa kerättäisiin kuntalaisilta ideoita ja ajatuksia siihen, miten voisimme yhdessä säästää tässä taloudelliseesti vaikeassa tilanteessa.
Ideaillan aikana kerättäisiin myös ehdotuksia niistä toimista, jotka toisivat Vesilahden kunnalle menestyksen eväitä niin, että kuntamme säilyisi jatkossakin viihtyisänä ja vetovoimaisena.
Lisäksi ehdotetaan, että ideoita ja ehdotuksia säästöihin ja kehittämiseen liittyen voisi lähettää myös postitse ja sähköisesti. Ideailta ja ehdotusten kerääminen olisi hyvä järjestää mahdollismman pian, jotta kerätyt säästö- ja kehitysehdotukset voitaisiin ottaa huomioon osana Vesilahden kunnan tervehdyttämisohjelmaa ja tulevaisuuden suunnitelmia.

Aloitteen tavoitteena on, että kuntalaiset voisimme omalta osaltamme vaikuttamassa siihen, että Vesilahden kunta löytäisi menestyksen eväitä niin, että kuntamme säilyisi jatkossakin viihtyisänä ja vetovoimaisena.

että tämä Ideailta järjestettäisiin mahdollisimman pian, jotta kerätyt säästö- ja kehitysehdotukset voitaisiin ottaa huomioon osana Vesilahden kunnan tervehdyttämisohjelmaa ja tulevaisuuden suunnitelmia.

Vastuuhenkilöt

Vastuuhenkilötiedot poistuvat, kun aloitteen toimittamisesta kuntaan on kulunut vuosi.

Osallistu aloitteeseen

Aloitteeseen ei voi enää osallistua, koska se on jo lähetetty kuntaan.

Osallistu aloitteeseen

Aloitteeseen ei voi enää osallistua, koska se on jo lähetetty kuntaan.
10 Osallistunutta
10 kunnan asukasta
10 nimeä julkaistu palvelussa (nimilista ei enää nähtävissä)

Osallistujat

10
10 kunnan asukasta
10 nimeä julkaistu palvelussa (nimilista ei enää nähtävissä)

Kuvaajassa näytetään vain Kuntalaisaloite.fi-palvelussa kerätyt kannatusilmoitukset. Kuvaaja päivittyy vuorokauden vaihtuessa.
Voit upottaa kuvaajan omille verkkosivuillesi täältä.